SECTOR DISTRIBUCIÓ

 

Distribució minorista i retail

El sistema de gestió ERP de Sage 200 Advanced està especialitzat en el sector Retail i la Distribució Minorista gràcies al mòdul TPV que optimitza els processos de compra, gestiona totalment la cadena logística i administra els lliuraments. D'aquesta manera facilita la gestió de la distribució i permet una atenció personalitzada i una visió total de les campanyes de vendes, podent accedir a la informació en tot moment, des de qualsevol dispositiu i millorant la relació amb els clients.


Distribució majorista

El sistema de gestió ERP està especialitzat en empreses de Distribució Majorista, ja que les seves solucions estan orientades a millorar la gestió logística i la distribució. Aquest millora leficiència de les operacions en optimitzar els processos, gestionar eficaçment la cadena de subministraments i posar a disposició la informació de lempresa de manera ràpida, facilitant la presa de decisions de forma ràpida i efectiva.

Aquest programari ajudarà a gestionar les tasques del dia a dia de la manera més eficient, així com a obtenir més perspectiva i control sobre els múltiples processos associats a la distribució empresarials.

Distribució farmacèutica

La solució i programari de gestió ERP de Sage 200 Advanced per a farmacèutiques de distribució gestiona de forma integral les àrees funcionals de l'empresa i optimitza el maneig de la informació gràcies a la centralització de les dades, dinamitzant-ne l'ús per part dels empleats. A més, compta amb un sistema logístic fiable amb la capacitat de gestionar importants quantitats d'informació que redueixen al màxim tota incidència i retard que pugui sorgir en la distribució dels medicaments.


Distribució aliments i begudes

Gràcies al programari de gestió ERP per a empreses distribuïdores d'alimentació de Sage 200 Advanced, les empreses podran consolidar el seu èxit gràcies a una gestió millor en els processos d'entrada de comandes i garantint la millor resposta davant les necessitats del client.