SECTOR INDÚSTRIA

 

Manufacturing

Gràcies a la nostra dilatada experiència oferint solucions tecnològiques al sector de la indústria i la fabricació, des de RRM Consultoría som coneixedors tant de les necessitats com d'aquelles particularitats que han d'afrontar les companyies que mantenen la seva activitat professional en aquest sector.


Aquest recorregut ens permet presentar una suite contrastada de solucions específiques per al sector de la indústria i fabricació, dissenyades per assentar models de negoci sostenibles i potenciar la consecució d'objectius empresarials.

Químico farmacéutico

El software de gestió Sage 200 Advanced ha estat dissenyat per satisfer els requeriments actuals i futurs de les empreses del sector químic, farmacèutic i de laboratoris de recerca.


Es tracta de l'ERP més avançat i potent del mercat, a més d'una solució específicament desenvolupada per resoldre les necessitats de les empreses del sector gestionant totes les àrees funcionals tan característiques d'aquesta indústria.

Agroalimentario

Amb el nostre sistema de gestió ERP per al sector agroalimentari, les empreses podran comptar amb un programari desenvolupat per donar la resposta més eficient a les seves necessitats diàries.

Aquest software cobreix tot el procés d'una central agrícola, des de l'inici, passant per la recepció, l'emmagatzematge, la manipulació i la preparació, fins a la confecció del producte final i la comercialització posterior. Així mateix, captura la informació sobre els processos productius i de gestió, i es comunica amb qualsevol àrea del negoci afectada en temps real.


 

Fabricantes de maquinaria

Pel sector de fabricació de maquinària pesada, industrial i equips mecànics, disposem del nostre propi sistema de gestió ERP que abasta totes les àrees de negoci duna empresa.

Aquest sistema suposa un avantatge competitiu per a les empreses fabricants de maquinària pesada, eines i maquinària industrial, podent controlar íntegrament les tècniques estratègiques de l'organització per tal de maximitzar l'eficiència en els processos de fabricació i aprovisionament.

El resultat? Un augment a tota la companyia en valors de rendibilitat.


Fabricantes de material y equipo eléctrico

El sistema de gestió ERP està especialitzat en Fabricants de Material i Equip Elèctric, millorant la seva competitivitat reduint el temps de desenvolupament i la gestió amb més eficàcia en tots els processos referents als productes, ja siguin interns o subcontractats, garantint un alt nivell en la qualitat.

El nostre programari ofereix la capacitat d'accedir a la informació de l'empresa des de qualsevol dispositiu o plataforma, augmentant l'eficiència a cada departament de l'empresa.


Estudi sobre les millores als hotels

Fins i tot els hotels es poden beneficiar de fer servir la nostra solució. Els gerents perdran menys temps i els empleats seran més eficients i productius. Més informació sobre el nostre estudi.