Microsoft Power BI és un conjunt d'aplicacions d'anàlisi de negoci que permet analitzar dades i compartir informació, presentant-les en una vista única mitjançant panells que ofereixen una vista de 360 graus amb les mètriques més importants i la informació actualitzada a temps real. Treballar sobre grans volums d'informació que assenyalin l'estat d'un negoci és ja una pràctica vital per a qualsevol companyia a l'hora de prendre decisions.

Benvinguts a l'era del Business Intelligence!


Realitza espectaculars informes interactius que reflecteixin amb màxima precisió l'estat de la teva empresa/secció. Tu decideixes quin contingut mostrar i de quina manera. Els taulers de Microsoft Power BI proporcionen una visió de 360 graus i totes les mètriques en una única ubicació. La creació d'un tauler de control és molt senzilla, gràcies a més de 50 connexions a aplicacions de negocis populars i complets quadres de comandament elaborats per experts que us ajuden a treballar ràpidament.

Posa't en contacte amb nosaltres per poder assessorar-te de la millor manera possible

Si vols rebre més informació sobre nosaltres o els nostres serveis, deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte el més aviat possible:

Contáctenos