Solucions de software de gestió empresarial


Els nostres serveis de consultoria estan destinats a millorar la teva eficiència i productivitat mitjançant solucions tecnològiques adaptades a les teves necessitats.


La nostra especialització sectorial ens permet aportar solucions totalment de confiança als complexos reptes que els mercats presenten a les empreses


Som experts en projectes d'instal·ladores i constructores, així com, en fabricació..

T'ensenyem a utilitzar el teu programari, pas a pas


Et guiem amb sessions presencials en les quals aprendràs totes les funcionalitats del programa.


T'oferim dos tipus de formació:


Estàndard: ús general del programa.


Personalitzada: perquè cada rol de la teva empresa requereix una formació diferent.


 Contamos con un equipo de consultores especializados en sistemas de gestión ERP y CRM, así como en proyectos de Business Intelligence, Soluciones Cloud, etc.


Els nostres consultors contribueixen en totes les fases del projecte, amb un seguiment específic, complint cadascuna de les expectatives dels nostres clients.


T'oferim implementacions ràpides i àgils, ja que executem en primera persona tot el teu circuit de consultoria de negoci i anàlisi de processos.


El nostre Servei de Sistemes neix arran de les necessitats detectades en les empreses per mantenir i incrementar el rendiment de les seves infraestructures tecnològiques mitjançant una correcta gestió dels seus sistemes informàtics.


Sigui com sigui el producte que contractis, ERP, BI, Consultoria, o únicament Sistemes, el nostre propòsit és donar un servei de principi a fi.

Escalable i modular


No importa si la seva empresa és gran o petita, la nostra solució s'adapta a les seves necessitats i creix amb vostès.

Analitzem els teus punts de millora tecnològics per a cobrir els teus objectius de negoci i aconseguir la gestió intel·ligent dels teus processos interns.


Adaptem la tecnologia a la teva empresa i no a l'inrevés..


Planifiquem el teu projecte amb terminis realistes.


Elaborem un pressupost tecnològic a la teva mesura.


Proximitat

Un procés de canvi sempre és costós, però quan al teu camí apareixen suports o ajuts per aplicar l'evolució, la teva seguretat i eficàcia milloren potencialment. Ens basem en una personificació de tots els projectes, aplicant un Project Manager que us acompanyarà a tota l'experiència de principi a fi.

Ara és el moment del canvi, I de conèixer-nos!

  Les nostres implementacions es basen en quatre pilars

Importació de dades segura i de qualitat

Traspassem tota la informació del teu sistema informàtic anterior: bases de dades / taules, arxius Excel, documents de text, etc.


Documentació

Registrem per escrit en documents tècnics tots els elements, processos, fluxos i passos seqüencials de la teva implementació.


Formació específica

Formació específica centrada en tots els casos d'ús.

Suport tècnic

Tindràs el teu propi gestor de servei assignat que resoldrà els teus problemes tècnics i operatius posteriors a la implementació. El nostre Departament de Help Desk treballa per assessorar els usuaris i solucionar tots els dubtes i incidències amb rapidesa i qualitat.


Sectores

Sector indústria

Planificar els recursos i controlar tots els factors que intervenen en una fabricació (materials, operaris, màquines, etc.) amb l'objectiu final de saber les dates de disponibilitat i el cost real dels productes acabats.

Contempla els sistemes de planificació MRP I i MRP II.

 • Manufacturing
 • Químic farmacèutic
 • Agroalimentari
 • Fabricants de maquinària
 • Fabricants de material i equip elèctric


Sector serveis

El control detallat dels projectes, garantint-ne el lliurament en el termini i pressupost acordats amb el client, és l'objectiu constant de les empreses dedicades a prestar serveis, per gestionar la seva cadena de valor, controlar els recursos i materials implicats en els projectes, integrar-los amb qualsevol àrea de gestió de l'organització (Finances, Comercial), així com per obrir la porta a nous canals digitals de comercialització que ajudin a millorar l'experiència del client.

 • Empreses de serveis amb projectes
 • Construcció
 • Instal·ladores
 • Tractament de residus
 • Col·legis professionals

Sector distribució

Disposem d'una solució per millorar el control i la gestió de l'estoc. Optimitzar la preparació d'expedicions, control de caducitats, gestió de múltiples magatzems, preparació de picking/packing, entre d'altres.

 • Distribució minorista i retail
 • Distribució majorista
 • Distribució farmacèutica
 • Distribució aliments i begudes

Contacta amb nosaltres

  Si vols rebre més informació sobre nosaltres o els nostres serveis, deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte al més aviat possible:

Contáctenos